Orvosaink

Dr. Cakó Annamária

Dr. Cakó Annamária

Klinika vezető, fogszakorvos

Tevékenységeim között szerepel az implantológia, a fogászat, a homeopátiás fogászat, a kisebb szájsebészeti beavatkozások, a fogpótlások és a gyermekfogászat.

Tovább
Dr. Kovács Matild

Dr. Kovács Matild

belgyógyász, mozgásszervi rehabilitáció, geriátria, hormonharmonizáció

Működési területem elsősorban mozgásszervi betegségek ellátása, illetve belgyógyászati betegek ellátása. Évtizedek óta gyakorlom a pajzsmirigy betegek, diabéteszes betegek ellátást, gondozását.

Tovább
Dr. Bokrétás András

Dr. Bokrétás András

osztályvezető főorvos, baleseti- és ortopéd sebész, akupunktúrás orvos, arc esztétikai specialista

35 éves tapasztalat, sok ezer „orvos-beteg találkozás”, több ezer műtéti ellátás és „konzervatív” kezelés áll mögöttem a mozgásszervi sebészetben.

Tovább
Dr. Hussein Ahed

Dr. Hussein Ahed

bőrgyógyász és kozmetológus szakorvos

A Decor-Derm bőrgyógyász és kozmetológus szakorvosaként közel 40 éve kezdtem szakmai pályafutásomat, miután megszereztem a diplomámat a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen.

Tovább
Dr. Dénes Márta

Dr. Dénes Márta

bőrgyógyász

Már több évtizede praktizálok bőrgyógyász és kozmetológus szakorvosként. Pályám során több szakmai elismerést is szereztem: a Semmelweis Egyetem Rektori Tanácsa címzetes egyetemi docensi címet adományozott, majd „Az év orvosa” érdemérmét is átvehettem.

Tovább
Dr. Kovács Gabriella

Dr. Kovács Gabriella

Általános orvos, klasszikus homeopata szakorvos, Schüssler diagnosztika

Az integratív medicina elkötelezett híve vagyok. A hosszantartó gyógyszeres kezelések különböző krónikus betegségeknél szükségessé teszi az alternatív, holisztikus medicina bevonását a páciensek kezelésébe és legfőképp a betegségek prevenciójába.

Tovább